Asetukset

Tässä artikkelissa:

Asetukset -välilehdelle pääsee puhelimella klikkaamalla alapalkista lisää -painiketta ja valitsemalla asetukset. Tietokoneella asetuksiin pääsee klikkaamalla omaa nimeä näytön vasemmasta alareunasta ja valitsemalla asetukset.

Omat tietoni

Omat tietoni -välilehdeltä pystyy vaihtamaan oman nimen, käyttöjärjestelmän kielen, fontin ja ohjelmiston väriteeman. Myös jaettu minulle -kansion saa kytkettyä päälle/pois. Jos jaettu minulle -kansio ei ole päällä, katoaa kyseinen kansio päänäkymästä ja jaetut kohteet tulevat suoraan näkyville.

Allekirjoitus

Visionissa on mahdollista allekirjoittaa raportteja allekirjoitus -elementillä. Allekirjoitus tulee tyypillisesti raportin loppuun. Allekirjoitus -välilehdeltä pystyy lisäämään allekirjoituksen tiedot, sähköisen allekirjoituksen, yrityksen logon allekirjoitukseen sekä tasaamaan allekirjoituksen keskelle tai vasempaan reunaan. Sähköisen allekirjoituksen voi piirtää sille tarkoitettuun ikkunaan helposti mobiililaitteella sormella, jonka jälkeen sitä voi hyödyntää kaikilla raporteilla.

Turvallisuus

Tällä välilehdelle voi vaihtaa sähköpostiosoitteen tai salasanan. Nämä tiedot ovat henkilökohtaisia, joten vain kirjautunut sekä sähköpostitunnusta (kirjautumistunnus) itse käyttävä käyttäjä voi niitä muokata.

Yrityksen tiedot

Tälle välilehdelle voi tehdä muutoksia, jos käyttäjällä on ylläpito-oikeus. Täältä pystyy vaihtamaan yrityksen nimen ja muokkaamaan PDF-raportin alatunnistetekstiä.

Integraatiot

Tämä välilehti näkyy vain Vision-tilin ylläpitokäyttäjille. Integraatiot -välilehti näkyy perusasetuksissa vasta, kun avain on ensimmäisen kerran kytketty päälle ylläpitoasetuksista (navigointipalkista YLLÄPITO-näkymästä).

Täällä API-avaimen voi aktivoida ja näin käynnistää integraation Visionin ulkopuolisiin järjestelmiin.

Visionin API:sta voi lukea lisää täältä:

https://apidocs.kotopro.com/

Huom! Vision ei tarjoa palvelua varsinaisen integraation luomiseen Admicomin ulkopuolisiin järjestelmiin, vaan ainoastaan API-avaimen.