Mittarit

Mittareita käytetään erilaisiin mittauksiin työmaalla tai kiinteistöissä. Yleisin mittari on TR-Mittari. Sen lisäksi mittareista löytyy mm. MVR-Mittari ja erilaisia puhtaanapidon mittareita.

Tässä artikkelissa:

Mittarin lisääminen

Saat lisättyä uuden mittarin +Lisää uusi -painikkeella ja valitsemalla vaihtoehdoista "Mittari". 

Valitse, minkä mittarin haluat lisätä ja sen jälkeen nimeä se tarvittaessa uudelleen ja lisää mittari.

Mittarin täyttäminen

Lisää uusi mittaus painamalla Uusi mittaus -painiketta.

Tämän jälkeen pääset täyttämään mittauksen tietoja. Voit lisätä kunkin otsakkeen kohdalle Oikein / Väärin -vaihtoehtoja kierroksella havaittujen havaintojen mukaan. Admicom Vision laskee mittarin alle prosentuaalisen tuloksen mittauksesta.

Puhekupla -kuvakkeella voit lisätä huomautuksia havaituista epäkohdista. Täällä voit lisätä huomautukseen mm. korjauksen vastuuhenkilön ja valokuvia.

Huomautukseen voit lisätä havaitun puutteen tai virheen, kirjoittaa lisätietoja, valita vastuuhenkilön (Vastuuhenkilön tulee olla osallistujana mittarissa) ja määrittää kiireellisyyden. Lisää kuva -painikkeesta voit lisätä kuvia huomioista. Tallenna huomautus, kun olet valmis. 

Mittausten alta löydät mittauksen prosentuaalisen tuloksen. Lisäksi alta löytyy kootusti tehdyt huomautuksen ja niitä voi vielä muokata tässä kohtaa.

Kun mittauskerta on saatu valmiiksi, voit merkitä mittauksen valmiiksi sivun oikeasta alareunasta "Merkitse mittaus valmiiksi"- painikkeesta. Tämän jälkeen et voi enää muokata mittaustuloksia. 

 Kun mittaus on merkitty valmiiksi, voit tulostaa mittauksen PDF:nä tai CSV:nä. Voit myös lähettää sähköposti-ilmoituksen huomautusten vastuuhenkilöille.

Pääset palaamaan mittarin pääsivulle yläreunasta "Tulokset" -painikkeesta. Voit käyttää tätä samaa mittaria yhdessä hankkeessa koko työmaan ajan. 

Uusi mittaus saadaan taas lisättyä Uusi mittaus -painikkeella.